Echocentrum Espérance

Espérance Zevenaar

Bereikbaarheid per auto

Op Google Maps voer je Geboortecentrum Linde te Zevenaar in (Didamseweg 94). De parkeerplaatsen van Espérance zijn links van het gebouw achteraan. Je kunt voor de deur gratis parkeren. Om bij Espérance te komen maak je gebruik van de toegang aan de achterkant waar Geboortecentrum Linde is gevestigd.

 

Bekijken op Google

Espérance bevindt zich op de eerste verdieping,  de wachtkamer is bovenaan de trap aan de linkerkant. Je kunt hier plaatsnemen en wordt opgehaald voor je afspraak.

 

Bereikbaarheid per OV

Er zijn verschillende websites waar je jouw reis met het openbaar vervoer kunt plannen, zoals www.9292ov.nl maar ook via Google Maps kun je goed je reis plannen met het openbaar vervoer.

Zevenaar heeft een treinstation. Vanaf daar is het ongeveer 20 minuten lopen. Er rijdt ook een bus (lijn 60) richting centrum. Vanaf halte Oude Doesburgseweg is het 10 minuten lopen naar Espérance.

Vragen?

Neem contact op

Bezoek adres

Geboortecentrum Linde
Didamseweg 94
6902 PE Zevenaar

Neem contact met ons op
Telefonische bereikbaarheid zomer 2022

Beste cliënt/verloskundige/medisch specialist,

Van maandag 8 augustus t/m vrijdag 30 september zijn wij telefonisch (beperkter) bereikbaar i.v.m. de zomervakanties. In deze periode kunt u ons bellen tussen 9:00 uur en 13:00 uur.

U kunt mailen naar info@echocentrum-esperance.nl, wij beantwoorden uw mail binnen 24 uur.

De afspraken lopen van 8:30 uur tot ongeveer 17:00 uur, hieraan verandert niets!

Wij hopen op uw begrip en ontmoeten u graag in ons echocentrum!

Team Echocentrum Espérance