Echocentrum Espérance

Espérance Zevenaar

Bereikbaarheid per auto

Op Google Maps voer je Geboortecentrum Linde te Zevenaar in (Didamseweg 94). De parkeerplaatsen van Espérance zijn links van het gebouw achteraan. Je kunt voor de deur gratis parkeren. Om bij Espérance te komen maak je gebruik van de toegang aan de achterkant waar Geboortecentrum Linde is gevestigd.

 

Bekijken op Google

Espérance bevindt zich op de eerste verdieping,  de wachtkamer is bovenaan de trap aan de linkerkant. Je kunt hier plaatsnemen en wordt opgehaald voor je afspraak.

 

Bereikbaarheid per OV

Er zijn verschillende websites waar je jouw reis met het openbaar vervoer kunt plannen, zoals www.9292ov.nl maar ook via Google Maps kun je goed je reis plannen met het openbaar vervoer.

Zevenaar heeft een treinstation. Vanaf daar is het ongeveer 20 minuten lopen. Er rijdt ook een bus (lijn 60) richting centrum. Vanaf halte Oude Doesburgseweg is het 10 minuten lopen naar Espérance.

Vragen?

Neem contact op

Bezoek adres

Geboortecentrum Linde
Didamseweg 94
6902 PE Zevenaar

Neem contact met ons op
COVID-maatregelen

Beste zwangere,

Onlangs zijn de COVID-maatregelen weer aangepast en dat heeft ook gevolgen voor je bezoek aan ons.

Voor ons centrum geldt dat je maximaal 1 persoon mee mag nemen naar de echo. Dat kan je partner of een huisgenoot zijn.

Bij binnenkomst en in de wachtkamer is een mondkapje dragen weer verplicht. Ook tijdens de echo vragen we jou en je partner/ huisgenoot het mondkapje te dragen omdat je dan langere tijd binnen de 1,5 meter bent van onze echoscopiste.

Bij COVID positief, quarantaineplicht of klachten als hoesten, niezen, koorts en neusverkoudheid verzoeken wij jou om de afspraak telefonisch te verzetten: 026-3614892
Een partner met klachten mag niet mee naar binnen.

Alle andere informatie omtrent de huidige maatregelen kun je vinden op onze website.

Alvast bedankt voor je medewerking!

Team Echocentrum Espérance