Echocentrum EspéranceEspérance Arnhem

Espérance zit op de tweede verdieping van het Matserhuis, dat is gelegen op de hoek Burg. Matsersingel / Rotterdamsingel in Arnhem-zuid, tussen het OHRA gebouw en het station Arnhem-zuid.

LET OP de ingang van het gebouw ligt aan de Rotterdamsingel.

Bekijken op Google

Bereikbaarheid per auto

Komt u met eigen auto en plant u de route met uw GPS; klik dan op de link onder het kaartje hierboven.Op de kruising Burgemeester Matsersingel – Rotterdamsingel draait u de Rotterdamsingel op, gelijk na de verkeerslichten ziet u aan uw linkerhand de inrit van het parkeerterrein bij het Matserhuis. De parkeerplaats biedt doorgaans voldoende mogelijkheid om te parkeren.

Geen GPS? Vanaf de A325 neemt u de afslag Elden, Arnhem-Zuid. U draait vervolgens de Burg. Matsersingel op richting Woonboulevard, Schuijtgraaf. Komende vanaf de Batavierenweg draait u de Burg. Matsersingel op richting Schuijtgraaf. Het gebouw bevindt zich aan de rechterkant. Op het gebouw staat met rode letters: Matserhuis

U moet een klein stukje de Rotterdamsingel indraaien om meteen daarna links het parkeerterrein op te kunnen rijden.

Bereikbaarheid per bus

Er zijn verschillende websites waar u uw reis met het openbaar vervoer kunt plannen, zoals 9292ov.nl Het busvervoer in Arnhem wordt verzorgd door Breng en Syntus.

http://wwwservices.net/ov9292-route-planner/ is een website met reisplanner voor al het openbaar vervoer in Nederland.

Breng is de busdienst van Stadsregio Arnhem Nijmegen.

Bereikbaarheid per trein

Vanaf Centraal station Arnhem neemt u de stoptrein richting Nijmegen. U stapt uit op station Arnhem-zuid. Looptijd ongeveer 10 minuten.

Vragen?

Neem contact op

Bezoek adres

Burgemeester Matsersingel 200,
6843 NZ Arnhem

Neem contact met ons op