Echocentrum Espérance

Over ons

Echocentrum Espérance is een echocentrum dat ruim 14  jaar ervaring heeft in het uitvoeren van  screeningsecho’s tijdens de zwangerschap.
Het centrum is in 2006 onstaan vanuit een samenwerkingsverband van 5 verloskunidge praktijken en de maatschap gynaecologen uit ziekenhuis Rijnstate.

Onze gekwalificeerde en ervaren echoscopisten nemen de tijd om je baby goed in beeld te brengen en leggen alles uitgebreid aan je uit. De beelden worden getoond op een groot scherm waardoor je zelf alles makkelijk en goed kunt zien. Wij werken continu aan de kwaliteit van onze echo’s door scholing en casuistiek besprekingen, door kwalitatief hoogstaande apparatuur te gebruiken en door nauwe samenwerking te onderhouden met de stichting Prenetale Screening regio Nijmegen (SPN).

Ons team bestaat bestaat uit 5 echoscopisten die zowel in Arnhem als Lent werkzaam zijn.

In  juni 2019 heeft Espérance een dependance in Thermion geopend. Er is een echokamer met een groot meekijkscherm. Zwangere vrouwen kunnen daarom nu ook in Lent, met verwijzing van een verloskundig zorgverlener, terecht voor alle medische echo’s.

COVID-maatregelen

Beste zwangere,

Ook wij willen ons graag houden aan de huidige COVID-maatregelen.

Voor ons centrum geldt dat je maximaal 1 persoon mee mag nemen naar de echo. Dat kan je partner of een huisgenoot zijn.
Tevens is het dragen van een mondkapje verplicht bij binnenkomst in het gebouw en tijdens de echo.

Bij klachten als hoesten, niezen, koorts en neusverkoudheid verzoeken wij jou om de afspraak telefonisch te verzetten: 026-3614892
Een partner met klachten mag niet mee naar binnen.

Alle andere informatie omtrent de huidige maatregelen kun je vinden op onze website.

Alvast bedankt voor je medewerking!

Team Echocentrum Espérance