Echocentrum Espérance

Het bestuur

Bij de oprichting van Espérance is het bestuur gevormd door Dr. H. Zondervan, gynaecoloog, en F. Annot, directeur van de Stichting STBN.
In 2006 hebben verloskundige praktijken de Stichting STBN (Landelijke organisatie voor facilitering en ondersteuning van eerstelijns verloskunde, www.stbn.nl) verzocht hun belangen in Espérance op financieel en beleidsmatig niveau te vertegenwoordigen voor de eerste drie jaar. Inmiddels hebben vijf verloskundigenpraktijken een coöperatie opgericht: SABEL (Samenwerking Binnen de Eerste Lijn). SABEL heeft de aandelen van de Stichting STBN overgenomen en vanaf 1 juli 2009 wordt Espérance bestuurd door twee verloskundigen namens de coöperatie SABEL en twee gynaecologen namens de maatschap gynaecologie van het Rijnstate ziekenhuis.

Bianca Bruijns
bestuurslid namens SABEL
Rachel Reintjes
bestuurslid namens SABEL
Ronald Mouw
Gynaecoloog Rijnstate
Ashley Merién
Gynaecoloog Rijnstate

COVID-maatregelen

Beste zwangere,

Onlangs zijn de COVID-maatregelen weer aangepast en dat heeft ook gevolgen voor je bezoek aan ons.

Voor ons centrum geldt dat je maximaal 1 persoon mee mag nemen naar de echo. Dat kan je partner of een huisgenoot zijn.

Bij binnenkomst en in de wachtkamer is een mondkapje dragen weer verplicht. Ook tijdens de echo vragen we jou en je partner/ huisgenoot het mondkapje te dragen omdat je dan langere tijd binnen de 1,5 meter bent van onze echoscopiste.

Bij COVID positief, quarantaineplicht of klachten als hoesten, niezen, koorts en neusverkoudheid verzoeken wij jou om de afspraak telefonisch te verzetten: 026-3614892
Een partner met klachten mag niet mee naar binnen.

Alle andere informatie omtrent de huidige maatregelen kun je vinden op onze website.

Alvast bedankt voor je medewerking!

Team Echocentrum Espérance